به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، سید محمدرضا مرعشیان رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی قم در نشست خبری که به مناسبت عیدسعید قربان در سالن جلسات این اداره برگزار شدبا اشاره به ذبح های روز عیدقربان، اظهار داشت: اکیپهای ثابت در کشتارگاه دام قم، جاهد، پرتو، سالن کشتار مسجد جمکران و سالن کشتار اداره کل بهزیستی واقع در میدان شهید محلاتی آسایشگاه معلولین و سالمندان مستقر هستند و اکیپهای سیار نیز در سطح شهر میباشند.
وی ادامه داد: ۵۵ نفر شامل دامپزشک، ناظر بهداشتی و ناظر شرعی در قالب اکیپهای ثابت و سیار از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ فعال خواهند بود.
رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی قم عنوان کرد: شهروندان در صورت درخواست برای نظارت بر کشتار دام میتوانند با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس حاصل نمایند تا دامپزشکی نسبت به اعزام اکیپ اقدام نمایند.
وی بیان کرد: در روز عید قربان سال گذشته ۴ هزار و ۵۰۴ راس دام در کشتارگاههای دام و سایر جایگاهها ذبح شد و ۲ تن انواع لاشه دام ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.
مرعشیان افزود: از این تعداد، سه هزار راس دام معادل ۶۷ درصد در کشتارگاهها، سالن کشتار مسجد جمکران و بهزیستی کشتار و ۳۳ درصد نیز در مناطق مختلف شهر ذبح شد.
وی با تاکید بر تشدید نظارتهای بهداشتی نسبت به کشتار دام در عید قربان، گفت: در حال حاضر بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کل کشور ابتلا و تلفات دارد، در استان قم نیز یک مورد فوتی گزارش شد که این فرد از استان مرکزی برای درمان به قم آمده بود.
رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی قم تاکید کرد: شهروندان برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری باید گوشت را ۲۴ ساعت و آلایش دامی را ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: تمام اقدامات برای تایید سلامت دامهایی که از کشتارگاههای دام در روز عید قربان خارج میشود، انجام خواهد شد.
نظر شما